Over ons
Onze contactgegevens

GroupSecure B.V.

Adres: Burgemeester Raveslootsingel 2
7607 GK Almelo
Nederland
Telefoon: 0546 746 010
E-mail: info@groupsecure.nl

Wij zijn GroupSecure, aangenaam!


GroupSecure heeft Twentse roots en daar zijn we trots op. Voor ons staan die voor nuchterheid, aanpakken, no-nonsense en vriendelijkheid.

Wij zijn sterspelers in een speelveld dat steeds belangrijker wordt: IT beveiliging. Onze klanten moeten altijd op ons kunnen rekenen. Vanuit die gedachte vinden we kennis van zaken cruciaal: we willen goede gesprekspartners zijn. Maar om goede sparringpartners te zijn, draait het niet om kennis alleen vinden wij. Minstens zo belangrijk is het om te anticiperen op wat onze klanten nodig hebben en om verder te kunnen kijken dan naar technologie alleen.

Hackers buiten de deur

Op deze site vind je onze diensten en oplossingen voor de zakelijke markt. We zijn de enige Platinum Solution Partner van Sophos in het oosten van Nederland en één van de weinige top-tier Iron Partners van MobileIron. We leveren allerlei Cyber Security diensten zoals phishing-as-a-service, pentests / cyber security scans en managed firewall diensten voor bedrijven en instellingen. We leveren onze diensten en producten vanuit Almelo met daarbij de bekende nuchterheid als uitgangspunt.

Voor wie

Wij richten ons op de MKB+ en groot zakelijke markt en dat houdt ongeveer in dat we klanten hebben met 50 werkplekken oplopend naar klanten met meer dan 500 werkplekken. Ons portfolio is daarop afgestemd en we voelen ons goed thuis bij bedrijven van deze omvang. Onze adviezen, diensten, oplossingen en werkwijze sluiten goed aan bij de wensen van onze klanten.

Waarom GroupSecure

Omdat we in een niche binnen de ICT opereren, Cyber Security, kunnen we ons onderscheiden van andere ICT-dienstverleners door onze uitgebreide kennis op dit gebied. Waar andere ICT-dienstverleners een breed scala aan producten leveren en ondersteunen, is ons portfolio relatief klein maar zeer specialistisch. Ons kennisniveau van Cyber Security is vele malen groter dan die van algemene ICT dienstverleners maar desondanks kunnen we prima de vertaalslag maken van techniek naar bedrijfsvoering. Dit maakt dat we onze klanten snel, adequaat en met overtuiging kunnen ondersteunen met hun security vraagstukken en problemen. We noemen veel bedrijven en instellingen al meer dan 5 jaar "klant" en daar zijn we trots op! We gaan dan ook voor langdurige samenwerkingen en we steken tijd en energie in onze klanten.

We kunnen veel over onszelf vertellen. Maar wat ons betreft, is het belangrijker wat onze klanten ervan vinden. Dat vertellen ze in de video hieronder.

Laten we eens kennismaken

Ben je benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen en wil je met ons kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op. We willen je graag leren kennen!


T 0546 - 746010
E info@groupsecure.nl