Mobility
Oplossingen - Mobility

Mobility

Vaak zijn er verschillende soorten smartphones, laptops en tablets actief binnen een organisatie. Ons bedrijf biedt oplossingen voor het centraal beheren en beveiligen van al deze apparaten. Welk device iemand ook gebruikt, wij zorgen ervoor dat hij of zij altijd en overal veilig kan werken. Of het nu om een EPD of ECD gaat, concurrentiegevoelig materiaal of bijvoorbeeld een first draft die niemand nog mag zien. 

Wat is belangrijk
Werknemers werken steeds vaker buiten hun kantoor of werkplek. Dan hebben ze beveiligde toegang tot netwerken nodig en toegang tot bijvoorbeeld SharePoint. Als je aan het werk wilt, dan moet dat altijd en overal kunnen, zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. Dat komt de workflow ten goede. Daarom ontzorgen we gebruikers als het gaat om apps en configuratie-instellingen voor bijvoorbeeld wifi, VPN en e-mail. Voorbeeld daarvan is authentiseren op basis van certificaten in plaats van op gebruikersnaam - wachtwoord. 

Veiligheid voorop
Wij zorgen ervoor dat het gebruik van mobiele devices veilig is, maar daarnaast is het belangrijk medewerkers bewust te maken. Wat is veilig werken, en waar kunnen ze beter niet aan beginnen. Een partner nodig voor een gedegen maar praktisch mobility-beveiligingsbeleid? Onze doeltreffende oplossingen zijn marktleiders in het mobility-landschap en zijn eenvoudig te beheren.

SSO op mobiele devices
Met de komst van Android for Enterprise is het mogelijk om gebruikers op een eenvoudige en snelle manier te laten inloggen op (intranet-)portals en apps. Omdat een combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord niet wenselijk is, wordt gebruik gemaakt van Kerberos authenticatie voor een echte seamless SSO ervaring. Met onze oplossingen kunnen we SSO op smartphones en tablets snel en eenvoudig configureren en uitrollen.

Meer weten over mobility?
Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op en wij praten graag met je verder. 

T 0546 - 746010
E info@groupsecure.nl

 

Onze Mobility partners

MobileIron
Portland
Sophos
Acronis
Tech Data
Hypergate