Wireless
Oplossingen - Wireless

Wireless

Vrijwel elk bedrijf heeft een draadloos netwerk. Maar hoe intelligent is deze eigenlijk?  En hoe weet je of je draadloze netwerk wel voldoet en of er geen gaten in het bereik zitten? Bij veel problemen met wireless networks is de oorzaak vaak moeilijk te achterhalen. Daarom is het belangrijk dat een draadloos netwerk intelligent is en dat beheerders snel en eenvoudig kunnen troubleshooten. 

Meten is weten: de wireless site survey
Bij de uitrol van een draadloos netwerk wil je direct een goede dekking hebben. Hiervoor is een Wireless Site Survey benodigd. Deze voeren wij uit met specifieke software. Aan de hand hiervan en door kennis en ervaring, zijn we in staat om alle benodigde Access Points in te tekenen op de plattegrond van het pand. Hierdoor kan een installateur snel en eenvoudig de AP's plaatsen en is een goede dekking en capaciteit gegarandeerd.

Intelligente Access Points
Zodra de Access Points zijn opgehangen en het netwerk online wordt gebracht, zullen we de AP's finetunen via de Cloud Based Controller. Een fysieke controller is niet meer nodig. De Access Points "zien" elkaar en houden automatisch rekening met elkaars capaciteit en bereik. Zo zullen de AP's clients overnemen van druk bezette "buren" en  kunnen ze met behulp van de "client-mode" zich voordoen als gebruiker om eventuele problemen in het netwerk te kunnen detecteren.

Mojo Networks
De Access Points van Mojo Networks kenmerken zich door hun krachtige zendvermogen, kwalitatief hoogstaande materialen en levenslange garantie. Er zijn AP's voor zowel binnenshuis als buitenshuis, ondersteunen Multi-User MIMO  features en de AP's kunnen worden aangesloten op 802.3at PoE+ switches voor optimale inzet en capaciteit.

Meer weten over de Mojo Networks oplossing?
Als u wilt weten hoe wij uw draadloze netwerk klaar kunnen stomen voor de toekomst, neemt u dan gerust contact op met onze adviseurs. We vertellen u graag meer of plannen een webinar in.
 
T 0546 - 746010
E info@groupsecure.nl

 

Onze Wireless partners

Contec