Firewall As A Service
Services - Firewall As A Service

Firewall As A Service

Je wilt niet meer investeren in een firewall en op zoek gaan naar een partij om deze te beheren, maar voor een vast bedrag per maand een managed firewall concept afnemen? Dat kan met onze Firewall As A Service dienstverlening.

Vast bedrag, all inclusive

Samen bepalen we welke firewall het meest geschikt is voor het netwerk. Wij implementeren deze vervolgens, regelen het beheer ervan en dit alles voor een vast bedrag per maand, gebaseerd op een All-Inclusive dienstverlening. Geen eenmalige aanschafkosten voor de oplossing, geen investering voor 3 jaar en ook geen verrassingen als er wijzigingen moeten plaatsvinden: alles is in het vaste maandbedrag opgenomen.

24x7 monitoring

Wij houden de firewall elk moment van de dag in de gaten, controleren de lijnverbindingen en houden alles up-to-date. Ook voeren we automatisch wijzigingen door op de firewall om de veiligheid te waarborgen en nieuwe bedreigingen direct te stoppen.

Changes

Moeten er wijzigingen worden doorgevoerd omdat een service wordt geblokkeerd? Of is er een server of dienst bijgekomen en moeten hiervoor enkele poorten worden geconfigureerd? Ook dit voeren we door zonder extra kosten in rekening te brengen. Maar we zijn wel kritisch en zullen niet alles zomaar doorvoeren.

Bent u op zoek naar een All-In-One Managed Firewall concept voor een vast bedrag per maand? Neem dan vandaag nog contact op en we bekijken de mogelijkheden samen.

Meer weten over Firewall As A Service?

Heb je een vraag over de eventuele kosten, onze producten of een geheel andere vraag? Bel of mail ons dan en we voorzien je graag van antwoord!

T 0546 - 746010
E info@groupsecure.nl